foringsløsninger

Vurderer du kjæledyr? Foringsløsninger og pleie

Vurderer du kjæledyr? Foringsløsninger og pleie

Når det kommer til å skaffe seg kjæledyr, er det en hel del ting man bør tenke på før man går til anskaffelse av et. Kanskje har barna mast lenge om et dyr, men du er usikker på om du har tid og overskudd til å gjøre det som skal til? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Sørg for riktig mat og korrekt mengde 

foringsløsninger

Uansett om du har en hund, et hamster eller en minigris, så er det svært viktig at man sørger for riktig mat til dyret. Det er som for oss mennesker, viktig å spise hver eneste dag, og få i seg den næringen man trenger for å fungere optimalt. Sånn er det for dyr også, og her det lurt å lese sg nøye opp på hva man trenger til det dyret man har, for å gi det best mulig pleie. Det er helt andre løsninger som skal til når man snakker om dyrehold industrielt. I industrien bruker man foringsløsninger på et mye større plan i en helt annen skala enn med et kjæledyr. 

Sett av tid til aktivitet 

Det er naturligvis også svært viktig at man setter av nok tid til aktivitet med dyret. Det er jo ikke sånn at dyret bare er der når det passer for en, det er en anskaffelse som krever mye ansvar, og det kan være en fin måte å lære barn nettopp det på. Derfor er det også viktig at man prioriterer dyret og setter av den tiden det krever for at det trives optimalt. Det er også viktig at man setter av tid til riktig pleie, og sørger for at dyret trives og har det det trenger. Hvis man ikke kan sette av tid til dyret, eller har mulighet for å gjøre den prioriteringen, så er det kanskje ikke riktig avgjørelse å skaffe seg et.