elgitar

Vil du lære deg å spille el-gitar?

Vil du lære deg å spille el-gitar?

Vil du lære deg å spille el-gitar?

Det er mange som ønsker å lære seg å spille gitar og el-gitar blir mer og mer populært blandt de som skal velge gitar for første gang. Det er et instrument som er gøy å lære seg og det er blandt de mest intuitive instrumentene man kan begynne med. Det er bare seks strenger å holde styr på og båndene lærer man rimelig fort, så alt handler om å lære å plassere fingerne riktig.

Det er mye lettere enn å lære å spille piano for eksempel, men likevel gir det deg de grunnkunnskapene du trenger for å lære å spille nettopp for eksempel piano senere, fordi du allerede kan de viktige tingene om harmonier og hvordan tingene og tonene fungerer sammen.

Nybegynner?

Når man er helt nybegynner er det smart å velge en el-gitar som er egnet til nettopp det. Hvis man jobber med barn kan det for eksempel også være smart å velge noe som er tilpasset nettopp barn. Det kan kanskje føles litt unødvendig og man har lyst til å hoppe over det skrittet, men det er dumt. Det er lettere å lære å spille på et instrument som er tilpasset det behovet man har. Etter hvert kan man velge noe annet, men i begynnelsen er det smart å følge anbefalingene som er for nybegynnere eller barn. Du kan se hele utvalget til Danmusikk.no på https://www.danmusikk.no/musikkinstrumenter/gitar/el-gitar og se hva du burde velge nå og hva du har mulighet til å velge senere.

Be om hjelp til å velge noe 

De som jobber i butikker som selger instrumenter er ansatt blant annet fordi de vet utrolig mye om instrumenter. Og det er derfor de er perfekte å spørre om råd og veiledning. Kanskje de kan gi deg innspill som faktisk gjør at du velger noe som passe deg bedre enn det du først hadde tenkt?