fedex norge

Vær sikker på at pakken kommer frem i posten

Vær sikker på at pakken kommer frem i posten

Uansett om du sender pakker som privatperson, eller som selvstendig næringsdrivende, så er det helt avgjørende at pakken kommer trygt og sikkert frem til mottakeren. Som privatperson er det selvfølgelig irriterende hvis en pakke forsvinner under transport, mens det som firma kan være ødeleggende for ens virksomhet. 

Valget av fraktserviceselskap, er det for et viktig valg, som det skal brukes tid på. Det kan derfor være en god ide å undersøke forskjellige selskaper online, eller forhøre seg i sitt eget nettverk. 

Et av de kjente fraktservice firma, som sender pakker til hele verden, er fedex Norge. Det startet i sin tid i USA, men har senere utvidet til hele verden, i takt med en stadig voksende etterspørsel. I dag er FedEx Norge et godt alternativ hvis du skal sende pakker fra Norge, både som privatperson og som selvstendig næringsdrivende. Uansett om du skal sende pakker med ekspresslevering, eller om du har god tid til forsendelsen, så kan FedEx tilby flere passende alternativer. Det er du som bestemmer hvordan pakkene skal sendes. Du kan både sende pakker ut i verden, eller sende pakker innenlands. 

En positiv ting ved å bruke et erfarent og pålitelig forsendelses firma, er at de har styr på alle de regler og bestemmelser som finnes i forhold til toll, i de forskjellige land. Tollregler kan nemlig variere fra land til land, og kan også noen ganger være temmelig omfattende for en privatperson, å sette seg inn i. Hvis du er så uheldig at pakken din blir stående fast i tollen, så er det en langsommelig og besværlig prosess, hvis du skal få pakken utlevert. Det er derfor en god ide å søke hjelp hos et firma som FedEx, før du sender pakker.  

På hjemmesidene til FedEx kan du selvfølgelig finne alle de relevante opplysninger du har bruk for, om tollregler, du finner også nyttige informasjoner om hvilke dokumenter som behøves til forsendelse i de forskjellige land. Hvis det er noe du er i tvil om, kan du alltid kontakte FedEx via kundeservice.