vekkerklokke

Start året med en vekkerklokke

Start året med en vekkerklokke

Det er mange ting vi kan gjøre for helsen vår, men søvn er absolutt et av de områdene som påvirker aller mest når det kommer til helsen vår. På samme måte som ernæring og bevegelse er søvn en av de tingene som virkelig danner et grunnlag for helsen vår.

Det å prioritere søvn er likevel ikke noe mange gjør og det å bli liggende under dyna med mobilen i fjeset rett før man skal sove er dessverre mer vanlig enn uvanlig. En av de beste tingen vi kan gjøre for søvnen vår er derfor å få mobilen ut av soverommet.

Men hva med vekkerklokke da? Det er det de aller fleste bruker mobilen sin til, men med en vekkerklokke fra https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html slipper man å tenke på at man trenger å ha mobilen i nærheten. Det er så mange fine vekkerklokker i alle mulige forskjellige designs at det ikke er vanskelig å velge heller.

Prioritere søvn med en vekkerklokke

Det høre kanskje rart ut at det er en vekkerklokke som skal til for at vi skal sove godt, men det er faktisk noe av det beste vi kan gjøre for søvnen vår. Det at man ikke trenger mobilen til å vekke oss om morgenene gjør at det er vanskeligere å overtale seg selv til at den er nødvendig å ha på soverommet.

Det å se på mobilen som det første man gjør om morgenene og det siste man gjør om kvelden er ikke bra for hverken stress, søvn eller konsentrasjonen vår og er derfor noe det er veldig fint å jobbe mot å komme bort fra. Å prioritere å legge igjen mobilen i et annet rom er bra for ikke bare søvn, men også for hvordan vi har det i løpet av dagen.

Søvn er billetten til både helse og produktivitet!