rubiks kube

Slik løser du en rubiks kube på den beste måten

Slik løser du en rubiks kube på den beste måten

Det er mange som gjerne vil lære seg å løse en rubiks kube, men de vet kanskje ikke at det finnes utrolig mange måter å gjøre det på. Her skal vi se litt hvordan du går frem for å finne den aller beste løsningen, den kan nemlig være bare få klikk unna. 

Hvorfor løse en rubiks kube?

Men hva er egentlig grunnen til at mange så gjerne vil løse en rubiks kube? Det er på en måte en milepæl når det kommer til hjernetrim, og det er en stor utfordring for mange. Det er også en håndgripelig og fysisk ting man kan løse, og det er noe som tiltaler mange, på samme måte som puslespill eller andre helt konkrete oppgaver.

Formålet er jo forholdsvis enkelt, man skal vri på kuben og få den til å ‘gå opp’, ved at alle sidene er ensfarvet. Det er en større utfordring enn mange tror, og det handler om at det finnes mange fremgangsmåter for å løse den, det er ikke noe man bare kan gjøre på måfå. Man må tenke logisk og komme frem til en slagplan, på samme måte som i sjakk. Derfor er det også den perfekte hjernetrim.

Finn den beste kubeløsningen på nettet

mastercubestore.no kan du finne utførlige guides til hvordan du best løser en rubiks kube. Det finnes utrolig mange måter å løse den på, men det finnes også mange forskjellige kuber. Det er helt sikker mange kuber du ikke har sett før, men de kan du finne her og samtidig lære deg hvordan du går frem når du skal lære å løse dem. Derfor er det supert at man kan få en ny utfordring når man føler at man mestrer den klassiske kuben. Det er aldri for sent å lære seg, og det er gøy å alltid ha noe utfordrende å holde på med. Det er bra for både deg og hjernen din!