ups

Send pakker i god tid med UPS

Send pakker i god tid med UPS

Du kan benytte UPS sine frakttjenester enten du er privatperson eller er en bedrift som ønsker pålitelige forsendelser til kunder. Du vil uansett oppnå gode og rimelige priser på forsendelser til både Norge og utlandet. Du kan sende gaver og pakker i alle størrelser til mottakere over hele verden.

Det er viktig at du vurderer nøye hva du skal sende i forhold til størrelse og prisklasse som du må forholde deg til. Du må også forholde deg til de restriksjoner som hvert land i verden har i forbindelse med forsendelser som kommer inn i landet. 

Dersom du er usikker på hvilket fraktselskap du skal benytte kan det lønne seg å sammenligne de ulike aktørene på nett. Det finnes flere nettsider som tilbyr denne tjenesten. Hvis du har bestemt deg for å benytte deg av det anerkjente fraktselskapet UPS, kan du effektivt registrere forsendelsen på nettsiden deres.

Registrer forsendelsen din på nett

UPS sine informative nettsider gir deg tilgang til et registreringsskjema som du kan benytte om du skal sende en pakke. Her skriver du enkelt inn korrekte opplysninger om både avsender og mottaker. Du kan derfor sende pakken din trygt  til mottaker både raskt og effektivt, uavhengig av hvor du befinner deg i verden. 

Dersom mottaker ikke er hjemme på dagtid kan du avtale at pakken skal sendes til et trygt UPS pakkeskap eller Access Point-sted i stedet. Mottakeren kan da hente pakken når det er ønskelig. I tillegg til at du kan velge mottakersted kan du også spore pakken din slik at du vet hvor den befinner seg til enhver tid.

Mottakeren vil også bli varslet om når pakken din har ankommet mottakerstedet der den skal hentes. Mottaker slipper derfor unødvendige overraskelser og kan planlegge når pakken kan hentes. Dersom du planlegger i god tid kommer pakken frem tidsnok i forhold til gitte tidsfrister.