wallstickers

La wallstickers være en del av oppussingen deres

La wallstickers være en del av oppussingen deres

La wallstickers være en del av oppussingen deres

Når man skal pusse opp er det mange, mange små og store valg man skal ta. Hele tiden! Man skal tenke over alt fra de tekniske tingene til de praktiske tingene til de økonomiske tingene og helt til slutt finner vi de morsomme tingene. Tingene som hjelper oss med å dekorere og  gjøre ting fint til slutt.

Wallstickers er noe vi har brukt når vi pusset opp og det har vært så gøy å bruke dem i alle mulige rom på alle mulige forskjellige måter. På barnerommene har de en funksjon, men i våre rom som er stue og kjøkken er det en helt annen funksjon de har.

Gøy og slitsomt å pusse opp

Det er nesten like slitsomt som det er gøy å pusse opp, enten man leier inn folk til å gjøre det meste av jobben eller ikke. Og vi var så innmari slitne da vi kom til den morsomme delen av jobben, som var å tenke på dekorasjon, veggpynt og alle mulige andre bittesmå valg som føltes helt ubetydelige etter alle de store og slitsomme beslutningene vi hadde tatt.

Men vi fant ut av det til slutt og fant masse fine wallstickers til alle de områdene vi hadde tenkt dem inn i interiøret. Vi kan virkelig anbefale å bestille fra Sohu-shop.no for de både designer og printer selv så kvaliteten og servicen man får er bedre enn noen andre steder jeg har vært i kontakt med før.

Gjør det før du er sliten

Hvis jeg skal komme med et tips i forhold til de morsomme valgene når man pusser opp så vil det være å fokusere på å gjøre dem litt innimellom det andre. Vi gjorde alt på en gang til slutt og jeg tror at resultatet hadde vært bedre hvis vi hadde gjort det litt innimellom.