nettverkskabel

Kjøp nettverkskabler i høy kvalitet

Kjøp nettverkskabler i høy kvalitet

En kablet nettverksforbindelse kan være en veldig god idé å ha hvis du har høye krav til forbindelsens hastighet, stabilitet og ikke minst sikkerhet. For selvom en trådløs forbindelse er veldig praktisk og fleksibel, så får du en rekke fordeler ved å velge et kablet. Her er du sikker på at ingen kan få adgang til nettverket uten å anvende kabelen, og det gir en større sikkerhet for deg. Samtidig kan du få en mer stabil og en raskere forbindelse, som er optimal for deg som stiller høye krav til forbindelsens kvalitet.

Men det er dog viktig at du velger riktig nettverkskabel for dine behov. Vil du for eksempel ha en veldig rask forbindelse, da gir det ikke mening å velge en kabel som kun kan transportere lave hastigheter. Derfor må du velge den kabelen som passer best for deg og dine behov. Det gjelder især når du velger typen av kabel, der du som utgangspunkt kan velge mellom Cat 5-8. Jo høyere tall, jo høyere maksimal hastighet og båndbredde. De lave tall vil selvfølgelig oftest være billigere, og derfor kan du fint velge en av disse hvis du ikke har så høye krav til hastigheten, eller hvis internettet ditt uansett ikke er så kraftig.

Men det gjelder også når du skal velge f.eks. lengden. Det er selvfølgelig viktig at det kan nå rundt i rommet der du har behov for det, men et alt for langt kabel kan risikere å svekke forbindelsen. Derfor bør du velge en lengde som passer godt for det formålet den skal brukes til, men det er ingen grund til å velge en unødvendig lang kabel heller.

Du kan finne et stort utvalg av nettverkskabler i høy kvalitet hos 123 elektronikk. Her har de alle varianter, så du kan helt sikkert også finne det riktige for dine behov.