isolering

Isolering gir lavere strømregninger

Isolering gir lavere strømregninger

Riktig isolering har mye å si for hvordan boligen skal holde ute fukt og kulde uavhengig av årstid. Selv om sommeren vil du kunne oppleve at det oppstår fuktskader i huset. Dette mye grunnet skiftende temperaturer i løpet av dagen. Ikke minst vil også boligens karmer og vinduer avgi fukt på en regnværsdag. 

Dette er tegn på at du kanskje bør vurdere å skifte karmer på både vinduer og ytterdører for å holde fukten ute. Dette kan enkelt gjøres ved å etterisolere rundt ytterdørene og vinduene som er i boligen. Ved å isolere boligen din bedre vil du også raskt oppnå et bedre innemiljø. Det er i dag et stort fokus på miljøvennlige boliger både når det gjelder inneklima og strømutgifter.

Du vil kunne oppnå lavere månedlige strømutgifter i forbindelse med at du har isolert boligen din etter dagens standarder. Det kan være smart å benytte rørkapsling i Stavanger for at du skal oppnå den beste effekten på vannrørene dine. Du vil da effektivt unngå at vannrørene fryser i løpet av vinteren. 

Isolering gir bedre inneklima

Det er i dag stort fokus på inneklima og andre miljøvennlige forbedringer som boligen din kan få utbytte av. Du kan derfor komme langt om du søker rådgiving hos profesjonelle fagfolk på området. I denne forbindelsen er det mange gode produkter å velge mellom om du er på jakt etter moderne løsninger.

Den forbedringen som du først og fremst vil merke om du etterisolerer boligen din, er at innetemperaturen holder seg stabil uavhengig av værforholdene. Du bør da benytte en løsning som gjør det lettere å holde det kaldt inne om sommeren.

Det bør også være mulig å holde på varmen i de kalde vintermånedene. Ved å få bedre kontroll over boligens temperaturer vil du også kontrollere mengden fukt i boligen din. Inneklimaet vil derfor bli bedre over tid.