Tannlege

Hva kan din tannlege hjelpe med?

Hva kan din tannlege hjelpe med?

editorial

Selvom en tannlege kanskje ikke er noe du egentlig har lyst å besøke, så er det veldig smart å gjøre det. Det er nemlig en god investering i din munnhelse og -hygiene, og det vil du sette pris på senere når du unngår skader og problemer med tennene. 

Hva kan en tannlege hjelpe med?

En tannlege kan hjelpe med nesten alt som handler om tenner og tannkjøtt. Samtidig kan de klare noen oppgaver rundt kjeven eller tungen. De har nemlig en utdanning som gjør at de kan undersøke, diagnostisere og behandle forskjellige sykdommer og tilstander rundt tenner og munn.

Noen av deres mange oppgaver og funksjoner er disse:

 – Vanlig tannundersøkelse

 – Røntgenbilder av tenner og evt. kjeve

 – Tannrens 

 – Kosmetiske behandlinger som tannbleking og tannregulering

 – Fyllinger

 – Implantater, kroner og broer

 – Behandling av sykdommer i tannkjøttet

 – Produksjon av bitskinner

Det handler altså både om å behandle og forebygge sykdommer og problemer i munnhulen, og samtidig er det en rekke kosmetiske behandlinger som kan være relevante for noen.

Finn din nye tannlege

Skal du finne en tannlege i Trondheim eller områdene rundt, da kan de hjelpe deg hos Valentinlyst Tannlegekontor. De tilbyr et stort utvalg av behandlinger og undersøkelser, og derfor kan de helt sikkert også hjelpe deg. Som en ekstra fordel kan du, hvis du er student, få fordelaktige priser og rabatt på dine besøk.

Her er den gode opplevelsen i sentrum. Derfor blir det tatt godt hånd om deg som pasient, og det er selvfølgelig en fordel for alle – spesielt for deg som har tannlegeskrekk. Det er høy kvalitet på service og det arbeidet de utfører, og med mange års erfaring kan de klare det meste.

Du får selvfølgelig skreddersydde behandlinger som passer presis for deg og din situasjon. Det gir både en bedre opplevelse og bedre resultater for deg og tennene dine.