seng

Hva er en god seng?

Hva er en god seng?

Det er ikke bare lett å finne ny seng, og det finnes utrolig mange forskjellige senger og sengetyper på markedet. Da blir det plutselig til at man spør seg selv hva er egentlig en god seng, og hva skal jeg velge? Det skal vi se på nærmere her og svare deg så godt som mulig .

Dette skal du se etter

Når du skal se etter en god seng, så er det lurt å se nærmere på produsenter som du vet selger god kvalitet som https://www.bedrenaetter.no/. Kvalitet er nemlig utrolig viktig når det kommer til seng, og det er alfa og omega å finne en seng som oppfyller en hel del kriterier som sørger for både støtte og komfort. For det er ikke sånn at en seng utelukkende skal være komfortabel. Den skal også støtte godt, og for å finne en seng som støtter godt, så skal man først velge riktig fasthet. 

Velg riktig fasthet

Når du skal finne riktig fasthet på sengen, så handler det rett og slett om å velge en seng eller en madrass som støtter godt. Det er veldig fort gjort å velge en seng som er for myk, og det er fordi man tenker mye på komfort der og da, men det er ikke alltid det som er best på lenger sikt og so støtter like bra etter man har sovet i sengen hver natt i en måned. 

Når man skal velge riktig fasthet så handler det altså ikke nødvendigvis om hva man tror er komfortabelt, men hva som støtter ens kropp best. Det avhenger mye av hva man veier, og derfor er det viktig å gå ut fra vekt når man skal velge seng. Hvis man veier under 85 kilo, så kan man som regel nøye seg med en middels fasthet på både fjærmadrass og overmadrass, mens hvis man veier over skal man ha en fast fasthet.