trompet

Finn herlige instrumenter online

Finn herlige instrumenter online

editorial

Du trenger bestemt ikke være profesjonell musiker for å få glede ut av instrumenter. Å spille musikk er en fantastisk måte å bruke tiden på for både barn og voksne, nybegynnere og erfarne musikere. Men hvordan kommer du selv i gang?

Finn ditt nye instrument i dag

Først og fremst må du selvfølgelig bestemme deg for hvilket instrument du vil velge, og her er det utrolig mange muligheter å velge mellom. En god start kan være å finne ut hvilken kategori det skal være. Er det for eksempel strengeinstrumenter som gitarer og fioliner, blåseinstrumenter som trompeter, eller kanskje tangentinstrumenter som keyboard og piano?

Det mest avgjørende er selvfølgelig dine personlige preferanser, hvilken lyd du liker, og hva du interesserer deg for. Det kan være smart å velge et instrument som passer til den musikksjanger du best liker og helst vil spille. Og så bør du også tenke over størrelsen, ettersom noen instrumenter er enklere å ha hjemme eller transportere med seg rundt enn andre.

trompet

Blåseinstrumenter med flott lyd

Innen kategorien av blåseinstrumenter finner du masse herlige instrumenter som egner seg for forskjellige behov. En av de mest kjente blåseinstrumenter er en trompet, som de fleste nok kjenner fra orkestre og mye mer. 

En trompet er det messingblåsinstrumentet som har den lyseste klangen, og lyden er ganske dominerende nettopp på grunn av dette. Den er liten og praktisk å ha med seg, men krever en viss teknisk viten og forståelse. Har du ikke tidligere erfaring med trompeter eller andre blåseinstrumenter, da kan det være en utfordring å starte med.

Når du mestrer trompeten, da får du en fantastisk flott, ren og klar lyd som enger seg for mange forskjellige musikksjangere. Her kan du spille alene eller med andre instrumenter, og det er rik mulighet for å øve og utvikle seg videre med en trompet.