blazer til dame

Finn din neste blazere

Finn din neste blazere

Finn din neste blazer

De siste mange årene har en mer maskulin tone sneket seg inn i motebildet og blazer til dame har gått fra å være noe man bare så rundt omkring på landets kontorer, til noe som man bruker i absolutt alle sammenhenger – enten det er til fest, eller noe man slenger på seg utenpå et outfit når man skal ned i byen og ordne noen småting. Uansett, så er det forfriskende å se et nytt tilskudd til garderoben som er så komfortabelt og fint slå røtter motebildet. Mange låner sikker kjæresten sin blazer, men det er enda diggere å ha sin helt egen, sånn at kjæresten ikke behøver å gå på jobb uten sin, fordi du var den som stod opp først.

Trenger du litt inspirasjon for å finne noe som er helt riktig?

Markedet har virkelig tatt til seg dressjakken som en absolutt uunnværlig mote-darling og mulighetene for personlig uttrykk og stil har virkelig utviklet seg til å være uendelig – uansett om det er farge, stil eller fit det går på. Kleins har et kjempestort sortiment med blazer til dame der du kan finne masse fint. 

Trender fra motehus over hele verden

Enten du går for noe mer avslappet eller high-end når du ser etter blazer til dame kan du være helt sikker på å finne noe som både passer din helt individuelle stil og den du er, samtidig som at du er helt med på moten. Selv om de store motehusene setter trendene, er det ingen begrensning for deg. Blazder til dame er et av de allsidige plaggene som kan brukes til alt og alltid er in-demand, så man vet at det stort sett alltid er rik mulighet til å finne masse forskjellig, for å finne noe som passer din prisklasse. Og hvis du vil unne deg noe ekstra fint akkurat nå, når sommerfestene ligger på rad og rekke, er Kleins virkelig stedet for det.