stillas

Få profesjonelt stillas i høy kvalitet

Få profesjonelt stillas i høy kvalitet

Et godt stillas er grunnlaget for en sikker og effektiv arbeidsplass når det gjelder nybygg, reparasjoner, tak- og fasadearbeid eller lignende oppdrag. Her er det kritisk at du har et stillas som er robust, holdbart og stabilt, og som samtidig er tilpasset etter den spesifikke oppgaven.

For eksempel er det nødvendig å kunne tilpasse stillasets høyde og form slik at det passer fullstendig. Og presis dette har du mulighet til hos Strand Stillas AS.

De har nemlig en rekke pakker som egner seg for forskjellige oppdrag. Her er det mange muligheter å velge mellom, men er du likevel på utkikk etter noe annet, da kan du selvfølgelig også få et stillas som er spesifikt skreddersydd etter dine behov og spesifikasjoner.

Stillas i høyeste kvalitet

Når du velger et stillas fra Strand Stillas AS, da trenger du aldri være i tvil om kvaliteten. Du er nemlig garantert en profesjonell standard, og både materialer og konstruksjon lever opp til høyeste kvalitet.

For eksempel er mange av komponentene i deres stillas produsert i aluminium. Dette er et veldig smart alternativ til stål, fordi det er mye lettere, og det gjør det enklere å håndtere og flytte på. Faktisk kan du ofte halvere vekten ved å velge aluminium i forhold til stål, og det helt uten å gå på kompromiss med holdbarhet eller stabilitet.

Samtidig får du som standard plater som er sklisikre, slik at du kan ferdes trygt på stillaset – også når det regner. Har du andre ønsker til underlaget, da er det muilg å velge dette også.

Du kan alltid kontakte dem for å få et tilbud på din spesifikke oppgave. På deres nettside kan du se de mange forskjellige pakker, du kan lese mer om stillas og konsept, og så kan du henvende deg for å bestille stillas til ditt neste prosjekt.