lamper

Få full kontroll med en philips hue lampe

Få full kontroll med en philips hue lampe

Lamper og belysning er noe som blir en mer og mer integrert del av måten vi tenker på interiør i moderne hjem. Det at vi styrer i en mer minimalistisk retning der alle tingene vi omgir oss med har enten en funksjon i form av noe praktisk eller i form av noe mer nostalgisk eller stilistisk, blir lamper og belysning ikke noe man bare kjøper uten å tenke seg godt om.

Belysning og lamper har stor innvirkning både på interiøret i hjemmene våre og på den stemningen vi kan klare å skape der. Vi har akkurat kjøpt en philips hue lampe til de aller fleste rommene i hjemmet vårt fordi det var et av de alternativene der vi kunne bestemme aller mest selv i forhold til stemning og belysning.

Det at man kan bestemme styrken på lyset til den graden man kan er helt unikt for en philips hue lampe og er ikke noe vi har kunnet finne i et annet system. Det at man kan velge mellom et varmere lys eller et kaldere lys er også en klar fordel – både når man prøver å stå opp om morgenen, og sånn at man ikke ødelegger for hormonet som gjør oss trøtte om kvelden.

En lampe som kan mer enn en vanlig lampe

Grunnen til at vi valgte en philips hue lampe var jo nettopp det at vi følte at vi hadde lyst til å kunne bestemme mer over belysningen enn det vi hadde før. For selv med vanlige dimmere er det noen ganger vanskelig å få akkurat den type belysningen som man ønsker seg og disse lampene fikser nettopp det.

Det gode er også at man kan bruke pærene deres sammen med de aller fleste lamper, sånn at man kan kombinere gammelt og nytt og få et personlig uttrykk i alt.