dørautomatikk

Få bedre adgangsforhold i din bedrift eller institusjon

Få bedre adgangsforhold i din bedrift eller institusjon

editorial

I en bedrift eller en institusjon er det viktig at det er enkelt og trygt for alle å ferdes. Og faktisk er det mye du selv kan gjøre for å optimere både sikkerhet og adgangsforhold til ansatte, kunder eller beboere som ferdes der. Det gjelder blant annet tiltak som låssystemer eller elektronisk adgangskontroll, men også en smart løsning som automatiske dører.

Lev opp til alle krav

Automatiske dører er kanskje ikke noe alle tenker over når de skal gjennomgå eiendommens adgangsforhold. Men faktisk kan det være en utrolig smart investering for mange, og det medfører en lang rekke fordeler.

Først og fremst gjør dørautomatikk det enklere for alle å ferdes, fordi du kan åpne døren uten å ha hendene fri. Det kan være med en brikke, med Bluetooth eller noe helt annet. Det er en fordel for alle, men spesielt for personer med handikapp, i rullestol eller lignende. Samtidig er du sikker på at døren smekker ordentlig bak folk, så det verken skjer uhell eller kommer til å stå åpne og ulåste dører overalt.

Med dørautomatikk investerer du også i fremtiden, fordi det kommer flere og flere krav om adgang for alle.

dørautomatikk

Bedre hygiene med automatiske dører

I tillegg til enklere adgang og større sikkerhet, får du også en annen viktig fordel med dørautomatikk. Løsningen er nemlig med til å redusere spredningen av bakterier i området, fordi personene ikke tar på samme overflate igjen og igjen. Dette er utrolig viktig i en tid der vi har stor fokus på hygiene og daglig renhold.

https://www.askerls.no/d%C3%B8rautomatikk kan du bli myere klokere på dørautomatikk og de mange fordeler som følger med. Her kan du også lese mer om hva du må være oppmerksom på hvis og når du velger denne løsningen, så det kan bli optimalt for akkurat dine ønsker og behov i hverdagen.