pakkevekt

Enkel og presis veiing av pakker

Enkel og presis veiing av pakker

Feilfrankering av pakker og brev kan koste dyrt i både tid og penger. Er dine forsendelser ikke riktig frankert, da risikerer du nemlig bøter eller pakker som ikke blir levert til kunden. Derfor er det veldig viktig å sørge for enkel, rask og presis veiing av bedriftens forsendelser.

En vekt til formålet

Heldigvis er det designet en vekt presis til formålet, og dette kalles selvfølgelig en pakkevekt. En pakkevekt er vanligvis designet for å veie pakker opp til 16 kg, som dekker de fleste forsendelser for mange bedrifter. Men samtidig er mange modeller så nøyaktige at de også kan brukes til å veie små og store brev.

Det finnes mange forskjellige muligheter på markedet med varierende egenskaper. For eksempel kan du velge pakkevekter med en ekstern skjerm som er tilkoblet med ledning. Dette gir mulighet for at du raskt og enkelt kan lese resultatet selvom pakken kanskje er stor og dekker hele vekten. 

Andre modeller kan innstilles til å vise f.eks. både pounds og kilo, slik at du kan endre innstillinger avhengig av dine behov. De er brukervennlige og enkle å bruke, så det krever ikke mye teknologisk viten å gjøre dette.

Nøyaktige målinger ned til minste detalje

Hos Vektekspert.no kan du finne et stort utvalg av pakkevekter, og her finnes det masse forskjellige modeller. De mest robuste kan håndtere en maksimal vekt på opptil flere hundre kilo, mens de mest nøyaktige gir veiinger med en presisjon på bare 0,2 gram. Her vil du altså kunne måle selv de minste brev med en veldig presis vekt.

Alle vekter på siden lever opp til en høy kvalitet i konstruksjon og design, og derfor får du solide vekter med en lang levetid. Samtidig er de enkle å anvende og ikke minst enkle å rengjøre, noe som også er veldig viktig innen næringslivet.