rgb led strip

Derfor ser du mer og mer led lys

Derfor ser du mer og mer led lys

editorial

Det er vanskelig å unngå å ha hørt om led, det er rett og slett fordi det er overalt og er i gang med å erstatte vanlige lyspærer. Men hvorfor bruker vi led, og hvordan kan du bruke led på nye og smart måter? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Hvorfor bruker vi led? 

Det er mange gode grunner til å bruke led, og en av dem er at det er en løsning som passer godt inn i at vi tenker mer og mer miljøbevisst. Mange av oss har nemlig begynt å tenke over energiforbruket vårt, og i et land som Norge der det er så mørkt store deler av året, ja, så bruker vi faktisk en hel del kunstig lys i hjemmet – av og til også om dagen.

rgb led strip

Da har det mye å si hvilke energikilder og lyskilder vi velger å bruke – og hvordan. Det kan for eksempel være lurt å legge til seg en god vane der man slukker lyset når man går ut av et rom, eller er ferdig på badet. Det er noe som man med fordel kan lære barn også og implementere gode vaner. Det kan selvfølgelig ta litt tid å endre denne vanen, men det er noe alle kan jobbe med. 

Bruk led aktivt i innredningen

Led er altså en mer energieffektiv lyskilde, og det er mange måter du kan bruke den på. Det bruker mindre energi og varer lenger, og i tillegg finnes led i mange spennende former som kan brukes i innredningen. Du kan for eksempel bruke rgb led strip for å lysne et kjedelig ungdomsrom.

Man kan også bruke led aktivt på barnerom, eller kanskje til og med for å belyse enkelte detaljer i hjemmet som man vil fokusere litt ekstra på. Det trenger ikke å være komplisert og du finner et stort utvalg. på nettet.