downlights

Bruk lys når du innreder

Bruk lys når du innreder

Man kan bruke lys når man innreder hvis man vil ha god stemning og en lekker, moderne stil. Her skal vi se litt nærmere på hva du kan gjøre når du skal innrede for å få den stilen du drømmer om i hjemmet. 

Skap stemning i et rom 

God innredning handler på mange måter mye om stemning. Derfor er det viktig å sørge for at stemningen er på plass når man skal innrede på en god måte. Det er faktisk det som i stor grad er hemmeligheten til de som har den perfekte drømmeinnredningen på instagram – de har skjønt at det handler om stemning, og stemning handler mye om lys.

Innred med lys

Det handler altså mye om å innrede med lys. Derfor er lyskilder og belysning noe du skal fokusere mye på i innredningen. Det er dog et element som ofte blir oversett, men det er svært effektivt hvis man vil skape et rom med god stemning. Det er lurt å skaffe seg lys med en dimmerfunksjon i rom der man er avhengig av å kunne justere lyset for å få den beste stemningen. Det er perfekt både i stuer og på soverom, så man kan justere etter humør, men også etter sesong. Vi bor jo i et land hvor det er stor forskjell på sommer og vinter. 

På https://ledlyskilder.no/19114-downlights kan du finne mange gode alternativer til lys, så du kan finne lys som passer til den stemningen du vil ha i hjemmet ditt og få behagelig lys til både kos og jobb. Man skal jo ikke ha samme lys på et kontor som på et barnerom, og det er viktig å ta hensyn til når man skal velge lyskilder. Det er kanskje lurt å velge noe som spots eller downlights til et bad eller kjøkken, som gir et lekkert og moderne preg. Dermed blir belysningen en integrert del av uttrykket.